Stand van zaken opbrengst donaties Graz

Stand van zaken opbrengst donaties Graz

25 september 2016 Donaties thermometer 0

[thermometer raised=1875 target=5000 height=567 align=left currency=€ alt=off sep=. trailing=true alight=left].

Wij moeten vanuit de vereniging ASV voor de deelnemers die naar Graz gaan per persoon € 1.000,- betalen aan Special Olympics Nederland. Natuurlijk heeft ASV dat bedrag niet zomaar paraat. Daarom doen we als vereniging mee aan allerlei acties en doen we een beroep op bij de vereniging bekende sponsoren.

Een aantal ASV sponsoren hebben een mooi bedrag geschonken of toegezegd dat te zullen doen. Veel dank aan Duratec, Lions Club Almere, De Creatieve Motor en Breijer!

Vanuit ASV doen we samen met de deelnemers mee aan allerlei acties. Zo hebben de deelnemers (+ouders) aangevuld met vrijwilligers gecollecteerd in april voor het Oranje Fonds. Daarvan mochten we 50% van de opbrengst houden. En we doen in oktober mee aan de Rabobank Clubkas Campagne en de Jeugd Sponsoractie van de Deen (Tussen de Vaarten).

Maar ook de deelnemers zelf en hun ouders doen hard hun best. Ze hebben in juni mee gedaan aan de het rondjes rijden tijdens de Avond 4 Daagse on Skates waarbij men zich per rondje kon laten sponsoren. De moeder van Hellen heeft samen met haar armbandjes en beertjes gemaakt die ze verkopen. De moeder van Brian heeft hartjes sleutelhangers gemaakt. Familie en vrienden van Alex hebben een mooi bedrag bij elkaar gespaard en de kerk  waar Mina elke zondag heen gaat heeft een mooie (toezegging voor een) donatie gedaan.

We hebben nog niet alle toegezegde bedragen binnen maar de teller staat op dit moment (25 september 2016) op: € 1.875,30

Wat als er meer geld wordt opgehaald?

We doen met de deelnemers van super COOL! regelmatig mee aan diverse wedstrijden: lokaal, regionaal en landelijk. Daar zijn altijd kosten aan verbonden voor de vereniging. Wordt er meer geld opgehaald dan ons doel dan zullen we dat voor toekomstige wedstrijden gebruiken waar ook andere super COOL-ers aan mee kunnen doen.