Vera en Marlies bij Koffietijd

Vera en Marlies bij Koffietijd

28 oktober 2015 Weblog 0

Vanmorgen waren Vera en Marlies te gast bij het programma Koffietijd.

Ze waren er op uitnodiging van het Oranje Fonds. Deze week is de nieuwe maatjes campagne van start gegaan en ze hadden ASV benaderd met de vraag of we bij super COOL! een maatjes koppel konden kiezen die kon laten zien hoe leuk het is om maatjes te zijn. En wat hebben Vera en Marlies het goed gedaan!! We zijn zo trots op ze.

Tineke van de VMCA was chauffeur en die vond het stiekem ook erg leuk om bij de opnames aanwezig te mogen zijn. We moesten al vroeg op, Marlies was al om 6.30 uur wakker en om 7.45 uur stond Tineke en Vera op de stoep. We moesten namelijk om 8.30 uur in Eemnes zijn in de studio van Koffietijd.  Daar waren Michelle en Rosanna van het Oranje Fonds al aanwezig. Michelle zou samen met de Vera en Marlies geïnterviewd worden door Quint Trutsful. En Rosanne wilde ook heel graag een keer de opname studio zien. We begonnen we rustig met koffie en werden Vera en Marlies op hun gemak gesteld. Er werd doorgenomen welke vragen er ongeveer gesteld zouden worden maar er werd hun op het hart gedrukt dat alles wat ze zouden zeggen goed zou zijn. Want zij wisten wat ze samen deden en konden het verhaal dus goed vertellen.

Toen moesten ze naar de schmink. Iedereen kreeg een poedertje op, dan glim je minder op tv. En de grimeuse legde uit dat we van nature veel rood in onze gezichten hebben en dat komt op tv nog beter uit. En dat wil je niet. Want dan lijkt het of je de hele tijd zit te blozen.

Toen werd er kennis gemaakt met Quinty. Die was heel erg aardig. Marlies had vooraf een brief voor haar geschreven en Quinty was heel erg blij met de brief. Ze gaat hem in haar kleedkamer ophangen. De vragen werden geoefend en dat ging al erg goed.

Daarna mochten Marlies en Vera een klein stukje skeeleren om te laten zien wat ze samen doen bij super COOL. Daarna was het nog even wachten tot ze aan de beurt waren.
De sfeer was erg relaxed en zowel Vera, Marlies als Michelle hadden er zin in.

Toen het moment daar was gingen ze vol vertrouwen naar boven. En wat ging het goed. Ik denk dat het Oranjefonds trots mag zijn op deze fantastische ambassadeurs.

Iedereen die het filmpje terug wil kijken kan op deze link klikken: www.koffietijd.nl

IMG_1432 IMG_1436

Zie meer foto’s op onze Facebookpagina: www.facebook.com/supercoolalmere