Word vriend van Super COOL! Almere

Vindt u Super COOL! ook zo’n mooi initiatief? Word dan “VRIEND van Super COOL! Almere. U kunt Super COOL! financieel ondersteunen door “VRIEND van Super COOL!” te worden met een eenmalige donatie of een vast bedrag per maand. U kunt bronzen, zilveren, gouden of diamanten donateur van Super COOL! worden. Klik op de knop hieronder om het formulier in te vullen.

Met uw financiële bijdrage ondersteunt u Super COOL! Almere en kunnen de deelnemers en vrijwilligers mee blijven doen aan de wekelijkse activiteiten, de gezamenlijke (extra) activiteiten, evenementen en wedstrijden. Tevens kunnen deelnemers samen met de vrijwilliger sociale activiteiten uitvoeren buiten het sporten om.

Ook bedrijven kunnen ons ondersteunen met een eenmalig of vast bedrag per maand. Wilt u als bedrijf Super COOL! op een andere wijze sponsoren, neem dan contact op via info@supercoolalmere.nl .

Als donateur ontvangt u regelmatig de nieuwsbrief van Super COOL!. Zo blijft u op de hoogte van de activiteiten van Super COOL!. Tevens wordt u uitgenodigd bij het jaarlijks evenement voor alle deelnemers, vrijwilligers, partners en VRIENDEN van Super COOL!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten, acties en nieuws van Super COOL! Almere en Flevoland. Volg dan onze Facebookpagina of meld u aan voor de nieuwsbrief via de link hieronder.